Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TAGTOBORZÁS!

 

 

 

Érdekel a színjátszás? Szeretnéd kipróbálni magad színpadon?  Vagy csak eljátszani egy olyan szerepet, akivel mindig is azonosultál? A veszprémi ALIG SZÍNPAD tagokat keres, akik örömmel szerepelnének, mai magyar drámákban,illetve komédiákban és mesejátékokban. Amit keresünk:

Legyél, kreatív, laza, bírd a kritikát és egy kevés exhibicionizmus sem árt. Előképzettség nem elvárás, lelkes kezdőket is szívesen látunk, esetleges fellépési rutinnak azért örülünk.

Legyél legalább középiskolás korú.

Férfi és női érdeklődőket is szívesen látunk!

 

Az Alig Színpad egy amatőr, félig baráti alapon szerveződő társaság. Elsősorban az alkotás örömére és saját ötleteink megvalósítására játszunk.  A színpadról érdemes tudni, hogy gyermekszínjátszó csoportként alakult 1993-ban. Néhány év alatt létrejött egy olyan magja a társaságnak, amely, az amatőr színjátszásban egyedülálló módon, középiskolás korba lépve, sőt érettségi után is kitartott a színpad mellett.  Sajnos létszámunk az élethelyzetekből adódóan megcsappant, ezért keresünk olyan embereket, akiket érdekel az amatőr színjátszás, és szeretnének egy jó csapatban játszani.  A csoportnak a veszprémi Művészetek Háza biztosít próbalehetőséget. A darabokhoz a kellékeket, jelmezeket, az útiköltséget pályázati pénzekből vagy saját zsebből teremtjük elő. Tagdíj nincs.

Műsorképünket tekintve nagyon változatos a kép: klasszikus daraboktól a vásári komédiáig minden műfaj megtalálható, kísérletező, útkereső színpadként határozzuk meg önmagunkat. A komolyabb mondanivalót hordozó darabok mellett a színpad minden évben készít vásári, népi komédiákat is, amelyekkel a nyári-őszi időszakban kistelepüléseken: falunapokon, szüreti rendezvényeken lépünk fel. Fontos műhely-szerepe van a színpadnak abban a tekintetben, hogy bármely tagunk kipróbálhatja írói, rendezői tudását is. A saját tagjaink által írt és rendezett darabok ma már műsorképünk fontos elemét alkotják. Nem vagyunk színészképző, hanem egy baráti társaság, akik szeretne érdekes és jó darabokban együtt játszani. Természetesen figyelünk, hogy igényes munkát mutassunk be a színjátszófesztiválokon, melyeket elért díjaink igazolnak.

Érdeklődni személyesen próbáinkon, minden pénteken 15.30-tól a várban található Művészetek Házában (Veszprém Vár utca 17. )

e-mailben: Makai Mártonnál vagy Németh Józsefnél az alig.szinpad@gmail.com e-mail címen.

vagy facebookon: https://www.facebook.com/AligSzinpad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

p class=