Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ADF 2012 - Közlemény

2012.02.01

 

Legfrisebb hír:

A VASZE 500 ezer Ft-ot nyert az Arany Deszka Fesztivál megrendezésére. A fesztiválra szóló felhívásunk hamarosan megjelenik. Az ADF időpontja 2012. október 12-13-14.

2012. június 24.

 

ÚJ HÍR!

A VASZE pályázatot nyújtott be a IX. Arany Deszka Fesztivál megrendezésére a Nemzeti Kulturális Alaphoz, 2012. október 12-13-14. időponttal, Ajka helyszínnel.  A fesztivál kiírását a pályázati döntés -pozitív- elbírálása után azonnal megtesszi.

2012. március 13.

 

 

Mivel a VASZE-nek nincs önálló honlapja, az alábbi közleménye színpadunk honlapján jelenik meg.

(2012. február 1.)

Kedves Barátaink!

Nagy dilemmában voltunk egész eddig, mi legyen az idei Arany Deszka Fesztivállal. Támogatás nélkül ugyanis lehetetlen megrendezni. Gondolkodtunk egy ideig egy "fapados", másfél napos fesztiválban, minimál költséggel és piaci alapon történő részvételi díjakkal, de úgy érezzük, ez nem lenne méltó a fesztiválunk szellemiségéhez.

Közben nem hivatalos és nem megerősített forrásokból értesültünk róla, hogy mégis lesz a Nemezeti Kulturális Alapnak amatőr művészeti rendezvényekre pályázati kiírása, de abból -pozitív döntés esetén is- csak júliusban lehet pénz.  Ez reménysugarat jelent számunkra. Amely pillanatban megjelenik a pályázat, bízva a sikerben, ki fogjuk írni a 2012. évi, azaz  IX. Arany Deszka Fesztivált, a fogadó helyszínnel, azaz az ajkai művelődési központtal egyeztetve, valószínűleg szeptemberi időponttal.

Kérve megértéseteket és bízva a jövőben:

a Veszprém Megyei Amatőr Színjátszók Egyesülete (VASZE) vezetősége

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szivarvanyszinpad@gmail.com

(Almássy Bettina, 2012.03.06 11:32)

Nagyon szorítunk, hogy szeptemberben újra találkozhassunk!
Üres lesz a tavasz ADF nélkül :(
Szeretettel üdvözlünk titeket,
a Szivárvány Színpad tagjai, Budapestről.