Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alig program 2018

2018.01.12

Folyamatosan:

Próbáinkat péntekenként tartjuk, 15.00 és 18.00 óra között, a Művészetek Háza klubtermében: Veszprém, Vár utca 17., a várkapu után mindjárt balra, a boltíves kapubejáró utolsó ajtaján jobbra fel. Továbbra is szeretettel várunk 15 éves kortól tagokat új és régi darabjainkhoz! Előzetes előképzettség (színjátszós múlt) nem szükséges! Jelentkezni a honlapon szereplő bármely elérhetőségen, vagy facebook profilunkon lehet.

Új darabjainkhoz keresünk 15 év felettieket konkrét szerepekre! Színjátszós tapasztalat nem szükséges, de ha van annak örülünk .smile emotiHa úgy érzed, hogy szívesen szerepelnél egy pörgős, fiatalos darabban, amivel aztán színjátszófesztiválon is bemutatkozunk, akkor gyere el hozzánk! Várunk péntekenként délután fél 4-kor Veszprémben, a Művészetek Házában (Vár utca 17.).
Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj  az alig.szinpad@gmail.hu -ra.

cast.jpg

Az ősszel indult gyermekcsoportunkba 8-14 éves kor közötti drámajátékok és szereplés iránt érdeklődő gyerekeket várunk. A foglalkozásokat szerda délutánonként tartjuk. Részletesebb leírás itt található: http://www.aligszinpad.hu/cikkek/aktualis/gyermekcsoportot-inditunk.html

hon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervezett:

Október 26-án megünnepeljük a színpad fennállásának 25. évfordulóját. Szeretettel várunk minden régi és jelenlegi tagunkat, ismerősünket. Bővebb információ itt: https://www.facebook.com/events/279976279396247/

proba.jpg

Megtörtént:

2018. október 6-án 25 évesek lettünk! Éljen! 

honlap.jpg

25 évvel ezelőtt október 6-án alakult az Alig Színpad, mint gyermekszínjátszó csoport. A tagok ma már felnőttek, vannak akik még aktív tagjai a színpadnak, és sokan csatlakoztak az évek során hozzánk.
2018. szeptember 26-án ismét összeállt egy lelkes kis gyerekcsapat, akik szeretnének velünk játszani, és az Alig Színpadhoz tartozni. Az első foglalkozás nagyon jó hangulatban telt, ismerkedő és bemelegítő játékokat játszottunk a gyerekekkel. Aki csatlakozni szeretne az jöjjön bátran! Bővebb információ a honlapunkon és facebook oldalunkon olvasható.

felho.jpg

Június 16-án Kampós Csaba egy játékos, improvizatív feladatokban gazdag tréninget tartott a csapatnak, amit nagyon szerettünk. Kicsit feltöltekeztünk, és sok új játékot sajátítottunk el. Köszi Csaba ;)

alig.jpg

Május 31. - június 3. között Komlón jártunk a KASZTon, ahol a Nyár utca, nem megy tovább című darabunkat mutattuk be. 
Az előadás jól sikerült, a közönség élvezte, a szakmai zsűri pedig építő kritikákkal segítette jövőbeni fejlődésünket, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk, és természetesen megfogadjuk a tanácsokat.
A szakmai beszélgetés összefoglalóját, a javítani valókat kihangsúlyozva itt tudjátok elolvasni: http://komlo.hu/kaszt/index.php/2018/06/02/zsuri-szemmel-alig-szinpad-veszprem/

Az előadás fáradalmait egy orfűi strandolással pihentük ki.

alig3.jpg

alig2.jpg

alig.jpg

2018. április 8-án a székesfehérvári Igézőben adtuk elő a Nyár utca, nem megy továbbot. Andris helyett most Balogh Bori játszotta a felszálló utast.

nyar10.jpg

nyar12.jpg

2018. április 7-én volt a Nyár utca, nem megy tovább című darabunk házi bemutatója a veszprémi Művészetek Házában. Új szereplőt is avattunk Andris személyében :)

Szereplők:
Sofőrnő: Turzó Vivien
Lány: Hegedűs Ágnes Nóra
Kürttanár: Solymossy Zoltán

Térítő: Barta Léka Tamás
Ellenőr: Fogl Krisztián
Színésznő: Cseh Katalin
Fel és leszálló utasok: Makai Márton, Solymossy András
Rendezte: Makai Márton
Írta: Egressy Zoltán

honlapra.jpg

honlapra2.jpg

 

2018. március 24-én Gödöllőn jártunk az Impró Feszt döntőjén. A csapatban volt egy csere, így a tagok Cseh Katalin, Turzó Vivien, Solymossy Zoltán és Magyari Krisztofer voltak. A mezőny legvégén végeztünk, de nagyon élveztük a játékot, és rengeteget tanultunk.

honlapra2.jpg

honlapra.jpg

A 2018. február 17-i Impró Feszt vasvári regionális döntőjére 2 csapattal érkeztünk.
Az Anonym Aligosok csapatában Ágica, Bori, Krisztofer és Viki - akinek ez volt az elsô aligos szereplése- voltak. 
A másik csapatot, az Alig-átorokat Kata, Krisz, Zoli és Vivi alkották.
Nagyon jól éreztük magunkat, sokat játszottunk, nevettünk és tanultunk egymástól.
Az Anonym Aligosok egy ponttal lecsúszva a dobogóról a 4. helyen végeztek, a Alig-átorok pedig 2. helyezettek lettek, és a Brighella díjjal gazdagodtak. Így a 9 csapatból ők és a Szó és kép Kispipék csapata kaptak meghívást a márciusi döntőre, ami Gödöllőn lesz.

alig.jpg

alig2.jpg